ОДЕСЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ
РЕГІОНАЛЬНИЙ ПІДРОЗДІЛ
ГЕЙ-АЛЬЯНС УКРАЇНА

Наша історія

Одеса приймає ЛГБТ-фестиваль: тиждень заходів для всіх

З 1 по 7 серпня в Одесі пройде низка заходів, присвячених ЛГБТ-спільноті. Фестиваль організований Квір Хоум Одеса спільно з друзями з Мюнхена.

Протягом тижня відбудеться виставка живопису відомої художниці Наомі Лоуренс, яка привозить до Одеси свою знамениту “Гей-пропаганду”. Картини мюнхенської художниці являють собою оригінальне прочитання відомих мультфільмів і коміксів: їхні персонажі постають перед публікою в несподіваному світлі.

1 серпня на відкритті виставки в арт-клубі “Вихід” гостей порадує своїм виступом жіночий рок-бенд Sally Rides. Наступного дня дівчата проведуть майстер-клас із гри на музичних інструментах і написання пісень. Цього ж дня відбудеться художній майстер-клас від Наомі Лоуренс. Напрацювання обох класів будуть презентовані ввечері в Rainbow club Odessa.

Охочі отримати яскраві фотографії на пам’ять запрошуються на боді-арт фотосесію “Відкриті обличчя”. А на завершення святкового тижня всі охочі зможуть поспілкуватися на пікніку біля історичної фортеці в Білгород-Дністровському.

Фестиваль є частиною ініціативи “Munich Kiev Queer” – спільного проекту “Гей-Альянсу Україна” і наших давніх партнерів, мюнхенських активістів. Мета фестивалю – підвищити обізнаність про ЛГБТ-спільноту та її права, а також сприяти толерантності та рівності в українському суспільстві.

Організатори закликають всіх бажаючих взяти участь у фестивалі та долучитися до боротьби за права ЛГБТ-людей.